Åbent i landhandlen

30 January 201610:00 - 13:00

Der er åbent i landhandlen mellem klokken 10 og 13 hver lørdag.

I vores frysebokse har vi et stort udvalg af udskæringer fra alle vore dyr: frilandsgrise og økologisk ungkvæg, lam og ged.

På hylderne finder du alskens mel - og øvrige bageingredienser og -tilbehør. Derudover også et mindre udvalg af øvrige kolonialvarer. Vi har også bøger om bagning, most og pølser.

I slyngehjørnet kan du få demonstreret 4-5 forskellige typer af bære-ting, der er ergonomisk forsvarlige at bære din baby eller lidt større barn i. (obs: indimellem kan butikken være betjent af en ikke slynge-kyndig, så vil det stå her på kalenderen...)

Det er også her at man kan sidde og nyde en kold forfriskning eller en kop kaffe/the. De fleste åbningsdage er der nybagte boller med smør............ Vil man være helt sikker på noget at tygge på - og evt kommer en større gruppe - så ring i forvejen. Så bager vi også gerne kage!

Vores dyr må man altid gerne kigge til - og klappe hvis de vil! Om sommeren går de alle på græs på markerne omkring gården eller i ådalen. Om vinteren er får og geder på stald.

Velkommen!

Høkildegård Landhandel v/ Lise Rasmussen · Åmarksvej 46 · 5762 Vester Skerninge

Mobil +45 2758 5847 · post@hoekildegaard.dk